tiistai 1. elokuuta 2017

Tervetuloa meidän perheen kaniblogiin!

Tervetuloa seurailemaan perheemme kanien elämää ja touhuja!

Pääosassa 3.6.2017 syntyneet leijonanharjas-hermeliini -risteytys tytöt Kukka ja Soma. Kanien kanssa puuhailevat pian 5-vuotias poika äiteineen ja jonkin verran myös isä.

Blogista voivat tutut ja tuntemattomat seurailla söpöläistemme kuulumisia ja meidän perheen arkea uusien perheenjäsenien kanssa. Meillä ei ole aiemmin ollut pupuja, joten kaikki on meille itsellekin aivan uutta ja ihmeellistä. Osittain päätinkin aloittaa tämän blogin ihan meille itselle muistoksi, jotta voimme jälkikäteen palata tyttöjen vaiheisiin - vähän niinkuin heidän vauvakirjaansa kirjoittaisin. :)

Tässä vaiheessa, kun vasta itsekin opettelemme kanielämää, en paljon pysty neuvoja enkä vinkkejä muille (kania mahdollisesti hankkiville jakamaan) - voin vain kertoa omasta kokemuksestani, päivä päivältä.

Ehkä myöhemmin, kun kokemusta kaneista karttuu, saattaa olla vinkkipostausten jne aika. :)

Joka tapauksessa tervetuloa mukaan kaikille lukijoille! :) Kuvat otettu puhelimella, myöhemmin on luvassa laadukkaampia kuvia. :)

                                                           Tässä meidän söpöt kanitytöt:


Kukka

Soma

2 kommenttia:

Kuplivaa elämäniloa

Kanitytöt ovat olleet meillä nyt reilu viikon ja aivan upeasti yli odotusten on mennyt! Tytöt ovat todella sosiaalisia, uteliaita ja reippa...